De opnames van de filmbewerking van Uncharted zullen in 2015 starten - Actueel Cinema

   - 

De filmbewerking van de game Uncharted heeft dan misschien zijn acteur nog niet gevonden voor het vertolken van de emblematische held, wel is er reeds een opnamedatum bekend! De film van Sony, in projectfase sinds 2008, zou via de studio’s moeten passeren in 2015. Die informatie werd onthuld door de gloednieuwe regisseur, Seth Gordon, bij een interview aan Zap2it over een potentiële opnamedatum. De opvolger van David O. Russel en Neil Burger, de twee regisseurs die voorheen het schip al verlaten hadden, heeft het volgende onthuld: “Heel vroeg volgend jaar. Dat is het plan. En het is een beetje alsof het zelfs morgen zal zijn, voor het grootste deel is dat zo omdat de voorbereidingen voor deze film nogal ingewikkeld zijn.”

>>> De filmadaptatie van Uncharted heeft een regisseur

Maar men moet wel nog een acteur vinden voor de rol van held Nathan Drake. En daarvoor zoekt de productie een acteur van het kaliber van Mark Wahlberg, die overwogen werd voor de rol. De regisseur van Uncharted bekent: “Ik wil dat het een geweldige acteur wordt. Dat is mijn eerste punt, en als hij daarnaast nog een goed afgelijnde kaak kan hebben, op een realistische manier, zou dat nog beter zijn. Het spel is zo goed gemaakt dat men even goed zal moeten zijn.”

De regisseur van deze toekomstige Uncharted heeft eveneens van de kans gebruik gemaakt om zijn scenario aan te halen, die zich niet enkel zou baseren op de twee games: “De film zal hun mythologie eren, maar ik zou zeggen dat hij hommage brengt aan enkele interessante onderwerpen uit het eerste luik en zich van daaruit verder zal opbouwen. Er zullen ook dingen zijn die niet in het spel aanwezig zijn (...) Ik hou van zijn complexiteit en de narratieve finesse. We baseren ons hierop maar willen niet hetzelfde verhaal vertellen. Ik heb de indruk dat de mensen die Uncharted gespeeld heben het goed kennen en niet zouden willen dat ik hen hetzelfde verhaal vertel. Ze wensen bijkomende nuances.”

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: