Actrice Christina Chong in de generiek van Star Wars episode 7 - Actueel Cinema

   - 

Star Wars episode 7 is volop bezig met de opnames in Groot-Brittannië, maar heeft zijn casting nog niet afgerond. Actrice Christina Chong gaat inderdaad de cast van de film vervoegen, na enkele ingewikkelde uren doorgebracht te hebben in aanwezigheid van Jack Bauer in het negende seizoen van 24. De actrice, waarvan de aanwezigheid bevestigd werd door de site Variety, zou een rol moeten spelen die voorlopig nog geheim wordt gehouden, maar naar alle waarschijnlijkheid zal het een bijrol worden.

>>> Blessure voor Harrison Ford op de set van Star Wars 7

Eer ze de toekomstige Star Wars episode 7 van J.J. Abrams vervoegde had de actrice haar trekken geleend aan de intergalactische soldaat Lorna Bucket in Doctor Who en speelde ze in Britse series als Line of Duty, Black Mirror en Monroe. In het laatste seizoen van 24 vertolkte ze Mariana.

De release van Star Wars episode 7 is voorzien voor 18 december 2015. In deze eerste film van de nieuwe trilogie vinden we Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew en Kenny Baker terug. Naast hen ook nieuwe namen als John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson en Max von Sydow.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
Star Wars Episode 7 : The Force Awakens

Star Wars Episode 7 : The Force Awakens

Actie, Science-Fiction  Regie: J.J. Abrams Met: Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher,... Vijfendertig jaar na de gebeurtenissen uit RETURN OF THE JEDI beginnen de avonturen van een nieuwe generatie helden in "a galaxy far, far away"...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: