De jonge acteur Douglas Smith aangeworven voor een rol in Terminator 5 - Actueel Cinema

   - 

Nu pas werd er, behoorlijk laat, nog iemand toegevoegd aan de cast van Terminator 5. Hoewel de opnames al een hele tijd geleden zijn begonnen, werd de acteur Douglas Smith de voorbije dagen aangeworven voor een nog onbekende rol. Het zou volgens sommige bronnen kunnen gaan om een jonge versie van John Connor (Jason Clarke) of Kyle Reese (Jai Courtney). Smith werd vooral bekend door zijn rol van Cycloop, halfbroer van de held, in Percy Jackson 2: Sea of Monsters.

Terminator, geregisseerd door Alan Taylor (Thor 2 : The Dark World) zal het eerste luik zijn van een trilogie. Naast Schwarzenegger, Emilia Clarke en Jai Courtney zal Jason Clarke de nieuwe John Connor zijn van de film, die uitkomt op 1 juli 2015. Het vervolg wordt in aansluiting hierop gedraaid, indien de box-office meevalt.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: