De reboot van Fantastic Four zal niet gebaseerd zijn op het verhaal van de comics - Actueel Cinema

   - 

Josh Trank heeft ambitie te over voor zijn reboot van Fantastic Four. Het lijkt er immers op dat de regisseur een 'andere' superheldenfilm wil maken, erg 'down-to-earth', volgens scenarist Simon Kinberg, maar ook erg realistisch, als we Invisible Woman Kate Mara mogen geloven. De actrice, die door de Mexicaanse versie van het magazine Esquire werd ondervraagd, verwees naar de ambities van deze reboot: "Ik voel me niet verantwoordelijker in deze rol dan in de vorige. Ik weet dat er veel fans zijn van , de Fantastic Four en ik veronderstel dat ze veel van mij verwachten, maar ik wil mezelf hier liever niet mee onder druk zetten. Zeker omdat we een nieuwe manier proberen creëren om deze superhelden te zien, dus ik concentreer me om Susan Storm zo realistisch mogelijk neer te zetten." 

Toen haar een vraag werd gesteld over de comics, gaf de actrice van Fantastic Four trouwens een tweede, aanzienlijk weetje prijs, dit keer over het scenario: "Ik ben nooit een grote fan geweest van comics, ik heb er eigenlijk maar één gelezen. Ik wou ze beginnen lezen voor de film, maar de regisseur heeft me uitgelegd dat dit niet hoeft. Hij heeft ons zelfs gezegd we het niet moesten doen omdat het scenario op geen enkel van de reeds gepubliceerde verhalen is gebaseerd. Ik heb er dus voor gekozen om zijn instructies op te volgen."

Fantastic Four zou uitkomen in de Verenigde Staten op 19 juni met in de hoofdrollen Miles Teller, Jamie Bell, Michael B Jordan en Kate Mara. Zij vertolken respectievelijk Mr Fantastic, the Thing, The Human Torch en de Invisible Woman.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...
The Fantastic Four

The Fantastic Four

Actie, Science-Fiction, Fantasy  Regie: Josh Trank Met: Kate Mara, Miles Teller, Jamie Bell FANTASTIC FOUR is een hedendaagse reboot van Marvels langstlopende superheldenteam. Wanneer vier jonge buitenbeentjes teleporteren naar een alternatief en gevaarlijk universum, ondergaat hun fysieke vorm verschrikkelijke veranderingen. Hun levens zullen nooit nog hetzelfde zijn en het team moet... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: