Guillermo Del Toro zou At the Mountains of Madness minder visueel "cru" maken - Actueel Cinema

   - 

Guillermo Del Toro droomt er reeds jaren van om At the Mountains of Madness van Lovecraft te verfilmen. Maar de regisseur is er tot nu toe nog niet in geslaagd een studio achter het project te krijgen, gezien alles natuurlijk een hoog prijskaartje heeft.

Aan de Wall Street Journal heeft Del Toro bekend dat hij wat water bij zijn wijn zou kunnen doen voor het project om de film leven in te blazen, door te zorgen dat de film PG-13 is (verboden voor diegenen jonger dan 13 jaar, en dus niet enkel voor diegenen ouder dan 18 jaar).

“Ik denk dat ik het zou kunnen doen, dus ik ga het idee verkennen met Legendary. Het zo akelig mogelijk maken maar niet zo visueel “cru”. Hij haalt onder andere twee scènes aan, waaronder de autopsie van een alien, die voor problemen zouden kunnen zorgen.

Maar de regisseur lijkt nog te geloven in deze adaptatie van At the Mountains of Madness. “Legendary heeft het bijna gedaan op een zeker moment, dus ik weet dat ze houden van het scenario. We zullen wel zien. Ik hoop dat het er van zal komen. Het is echt een film die ik zou willen maken.”

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: