Fantastic Beasts and Where to Find Them wordt (een beetje) onthuld - Actueel Cinema

   - 

De spin-offf van Harry Potter, Fantastic Beasts and Where to Find Them, wordt voor een stukje onthuld met een foto genomen door USA Today, die twee wezens van de toekomstige film toont. Het kiekje werd genomen in het pretpark in Orlando waar er binnenkort een ongelofelijke attractie rondom de films zal openen.  Veel is het nog niet, maar het is de allereerste keer dat men de “dieren” uit de boek kan zien in de echte wereld.

Fantastic Beasts and Where to Find Them, geschreven door de auteur van Harry Potter, zou zich moeten afspelen in de wereld van de voorgaande boeken, maar eerder in de tijd. Geen van de personages van de films zou dus terugkeren in de spin-off. Maar de film zou aan Alfonso Cuaron wel de gelegenheid geven om opnieuw samen te werken met producer David Heyman, die gewerkte heeft op de zeven films van de saga en Gravity.

Fantastic Beasts and Where to Find Them zou moeten uitkomen op 18 november in de Verenigde Staten en de opnames zouden volgend jaar moeten beginnen.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: