Wil je een testprojectie meemaken van een nieuwe Vlaamse film? - Actueel Cinema

   - 

Eyeworks, het filmproductiehuis van o.a. Het Vonnis, Marina, Rundskop, Ben X en Dossier K. werkt momenteel aan een nieuwe film die pas in het najaar in de bioscopen zal te zien zijn. De film is nu in fase van ruwe montage, dit betekent de laatste etappe voor de film definitief wordt afgewerkt qua beeld en klank.

Zondag 18 mei 2014 om 10.30u in Kinepolis Gent (Ter Platen 12- 9000 Gent) organiseert Eyeworks een voorstelling van de nieuwe film voor een select testpubliek. Bij de afwerking van de film zal rekening worden gehouden met de reacties van dit testpubliek.

Wil je dit eens meemaken ? Wil je je aanmelden bij Eyeworks voor latere testprojecties van hun films ? Dan heb je nu de gelegenheid! Om je in te schrijven mail je de volgende gegevens: naam, leeftijd, beroep, e-mail en gsmnr. Naar testvisie@eyeworks.tv.

Gelieve er ook nog het volgende bij te vermelden:

 - ik kan/wil graag de testvoorstelling van de nieuwe film bijwonen op zondag 18 mei 2014 om 10h30u in Kinepolis Gent. De film vangt stipt aan om 10h30u (zaal open vanaf 10h00u)

Of

- ik wil mij graag aanmelden om uitgenodigd te worden voor toekomstige testvoorstellingen van nieuwe films van Eyeworks

 Het aantal plaatsen is beperkt! De deelnemers krijgen een bevestiging toegestuurd met de precieze gegevens. De projectie zal ongeveer 1,5 uur duren. Na afloop wordt aan alle deelnemers gevraagd een vragenlijst in te vullen over de vertoonde film.

 

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: