All is lost: zeewaardig! - Review Cinema

   - 

In All is Lost, een verhaal in de lijn van 127 hours of Gravity, maken we kennis met een eenzame figuur die probeert te overleven wanneer de natuurelementen hun volle geweld op hem loslaten.

We bevinden ons in de Indische Oceaan, na een dwaas ongeluk tussen de plezierboot van het hoofdpersonage, vertolkt door Robert Redford, en een container die werd achtergelaten in volle zee (een schande overigens) - en dan begint het te spannen.

Hij moet proberen om een bres in de romp te dichten, om te redden wat niet werd beschadigd door het zoute water, vooral het communicatiemateriaal. Maar ondanks zijn heldenmoed kan de zeeman zich niet op het ergste voorbereiden: een meedogenloze storm.

Deze uitstekende "binnenskamers"-film op hoge zee, vertolkt door een Redford op respectabele leeftijd, maakt het niet ingewikkeld, maar concentreert zich liever op scènes zonder franjes, zonder dialogen, zonder overbodig decorum. Bij de extra's is er daarentegen weinig intensiteit te vinden... jammer.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
All Is Lost

All Is Lost

Actie  Regie: J.C. Chandor Met: Robert Redford Tijdens een solo zeilreis diep in de Indische oceaan wordt een man (Redford), waarvan de naam de hele film onbekend blijft, wakker nadat hij een aanvaring met een container schip had. Met een kapot navigatiesysteem en radio vaart de man zonder dat hij het beseft in het pad van een gewelddadige... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: