Leonardo DiCaprio als Steve Jobs in de biopic, ditmaal getekend door Danny Boyle? - Actueel Cinema

   - 

Na David Fincher is het de beurt aan Danny Boyle om vorm te geven aan het toekomstige project van Sony Pictures over Steve Jobs. Inderdaad, nadat de onderhandelingen met de eerste, te gulzig in de ogen van de studio volgens sommigen, vorige week de mist in zijn gegaan, is het de beurt aan de tweede speler. En volgens The Hollywood Reporter lijkt de regisseur van Slumdog Millionaire deze keer wel goed vertrokken om het ambitieuze project van Aaron Sorkin over de mede-oprichter van Apple verder uit te werken.

>>>  De ambitieuze biopic van Aaron Sorkin over Steve Jobs zal zonder David Fincher gebeuren

Nog steeds in volle onderhandelingen met de studio, Danny Boyle zou niet alleen komen. Als David Fincher Christian Bale wilde voor in de huid van Steve Jobs te kruipen, verkiest de nieuweling echter Leonardo DiCaprio en hij zou hem zelfs als de rol voorgesteld hebben. Beiden hebben reeds samengwerkt tijdens The Beach. Maar het weerizen is nog niet voor direct: de acteur heeft zich namelijk al geëngageerd voor de opnames van The Revenant van Alejandor González Iñárritu en zou dus de uitnodiging kunnen weigeren.

Deze tweede biopic over Steve Jobs, met een scenario van Aaron Sorkin, zou moeten bestaan uit drie scènes van elk 30 minuten, oftewel drie belangrijke momenten uit het leven van de mede-oprichter van Apple. De productie van deze film zal zich dus focussen op drie “Keynotes”, waarin de emblematische directeur drie cultproducten van het merk voorstelt, en zou van start kunnen gaan tegen het einde van dit jaar, of ten laatste in 2015.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: