De broers van Paul Walker gaan helpen met de afwerking van een paar scènes in Fast & Furious 7 - Actueel Cinema

   - 

De Universal Studio’s hebben een oproep gedaan aan de broers van acteur Paul Walker, overleden op 40-jarige leeftijd tijdens een ongeluk in november, om enkele onafgewerkte scènes uit Fast & Furious 7 af te werken. Dat heeft de productie dinsdag bekendgemaakt.

Paul Walker was volop bezig met de opnames van het laatste luik van de autosaga, op het ogenblik  dat hij verongelukte. In een bericht, dat gepubliceerd werd op de officiële Facebookpagina van de film, heeft de productie gepreciseerd dat “na de tijd genomen te hebben om te rouwen” over Paul Walker, het team besloten heeft “dat verder gaan de enige optie was”.

“We denken dat dit is wat de fans willen en het is ook wat Paul gewild zou hebben”, schrijven ze. De acteur “die reeds de belangrijkste scènes had gedraaid, alsook de merderheid van de actiescènes, en deze zijn onder de beste uit zijn carrière”.

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Fast & Furious 7

Fast & Furious 7

Actie  Regie: James Wan Met: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson,... Fast & Furious gaat volle gas vooruit! Vin Diesel, Paul Walker en Dwayne Johnson nemen opnieuw de hoofdrollen voor hun rekening in Fast & Furious 7. In het zevende deel van de succesvolle franchise geregisseerd door James Wan keren ook Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris "... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: