Grote veranderingen voor Peter Parker in The Amazing Spider-Man 3 - Actueel Cinema

   - 

Marc Webb, de regisseur van The Amazing Spider-Man 2 is niet echt het genre dat zijn mond kan houden. Zijn film is nog niet eens uitgekomen en hij onthult reeds de inzet van zijn volgende film, The Amazing Spider-Man 3. In een interview aan Total Film legt de regisseur uit op wat de volgende avonturen van Peter Parker zich zullen baseren. Opgepast!! Spoilers!! Marc Webb verduidelijkt: “Het gaat er voor Peter Parker niet makkelijker op worden in de toekomst. Ik denk dat u dit zult begrijpen wanneer u de film gezien zal hebben. Op het einde is Spider-Man volledig getransformeerd, hij is compleet verschillend van wat hij was aan het begin van de film. En hij zal nooit meer dezelfde zijn. Hij gaat lessen leren die hij nooit zal vergeten. En deze strengheid, deze belofte die hij gemaakt heeft van steeds waakzaam te zijn, die zal hij in de derde film behouden”.

>>> The Amazing Spider-Man 4 zal moeten wachten

De regisseur van de toekomstige The Amazing Spider-Man 3 gaat verder: “Ik weet nog niet of deze film donkerder zal zijn, we zullen zien. Donkerder zijn is een heel vreemd concept, dat voor iedereen een ander betekenis heeft”. Marc Webb maakt van de gelegenheid van het interview eveneens gebruik om aan te halen dat Shailene Woodley Mary Jane niet meer wilt spelen, en de toekomst van dit personage : “We werken hier nog aan, maar we zullen zien. Het is een fantastische actrice, maar we hebben het scenario nog niet echt geschreven. We zitten nog maar pas aan de tweede film, we zullen zien”.

Eveneens tot gesprek uitgenodigd, lijkt de rest van de cast dezelfde visie als de regisseur te delen, net als Emma Stone, die haar visie op de toekomstige The Amazin Spider-Man 3 beschrijft: “Ik weet niet wat ze geschreven hebben , maar ik stel me voor dat als er een thema verder bezocht zal worden, dan is dat die van een grote kracht die grote verantwoordelijkheden met zich meeneemt”. Langs zijn kant zou Dane DeHaan graag opnieuw Harry Osborn willen zien in The Sinister Six: “Ik heb er niets in te zeggen, maar ik zou er graag bij willen zijn. Deze film is een droom die werkelijkheid wordt, en iedereen is er bij betrokken. Het is echt leuk, en als ik er deel uit van mag maken zou dat een eer zijn”.

The Amazing Spider-Man 2 komt vandaag uit in België. Andrew Garfield en Emma Stone zullen opnieuw hun respectievelijke rollen als Peter Parker en Gwen Stacy vertolken, aan de zijde van Jamie Foxx, Dane DeHaan, Colm Feore en Paul Giamatti.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Waarom heeft Glen Powell Jurassic World afgewezen? - Actueel
Actueel

Waarom heeft Glen Powell Jurassic World afgewezen?

In een interview met The Hollywood Reporter onthulde de 35-jarige acteur dat hij een potentiële rol in de aankomende Jurassic World film heeft afgewezen, ondanks dat het originele Jurassic Park uit 1993 een van zijn "favoriete films" is. Verder lezen...
De grote zomerreleases van 2024 - Actueel
Actueel

De grote zomerreleases van 2024

De filmzomer van 2023 staat nog vers in ons geheugen gegrift. Barbenheimer deed de bioscoopzalen op zijn grondvesten daveren. Bioscoopbezoekers kwamen in roze gehuld naar de zalen voor Barbie en grote cinefielen werden drie uur lang weggeblazen door het cinematofgrafisch spektakel Oppenheimer. Verder lezen...
The Amazing Spider-Man 3

The Amazing Spider-Man 3

Actie, Avontuur 

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: