Bryan Singer verontschuldigd zich bijna voor Superman Returns - Actueel Cinema

   - 

Acht jaar na de flagrante flop Superman Returns keert Bryan Singer (aan wie wet ook de eerste trilogie van X-Men te danken hebben) terug naar zijn geliefde superhelden met de langverwachte X-Men: Days of Future Past. Gezien hij zijn Superman al jaren als last met zich meesleurt uit hij vandaag zijn mea culpa, maar tracht zich toch nog goed goed te spreken.

“Ik begrijp de helft van de kritiek die gemaakt werd (tegen Superman Returns), maar de andere helft begrijp ik niet... Het was een film gemaakt voor een bepaald publiek. Misschien een meer vrouwelijk publiek. En dat was waarschijnlijk niet de goede doelgroep. Misschien had ik wat moeten knippen uit het eerste kwart en meer agressief moeten beginnen, een middel vinden om de film te starten met de crash van de jet... Ik was er dan misschien beter in geslaagd de aandacht van het publiek te trekken.”

“Ik weet niet wat geholpen zou hebben... Waarschijnlijk niets!”, aldus Singer, vooraleer hij uitlegt dat hij het niet betreurt geen film te hebben over de origines van Superman, zoals Zack Snyder met zijn Man of Steel: “Als ik terug in de tijd kon reizen zou ik Superman Origins maken. Een reboot van de saga...”

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Superman Returns

Superman Returns

Actie, Science-Fiction, Avontuur  Regie: Bryan Singer Met: Brandon Routh, Kate Bosworth, Kevin Spacey,... Na een jarenlange mysterieuze afwezigheid, keert de Man van Staal terug naar de aarde in de epische actie/avonturenfilm Superman Returns. Een wervelend nieuw hoofdstuk in de saga van één van de meest geliefde superhelden ter wereld. Terwijl een oude vijand een complot sluit om hem eens en voor... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: