Mamma Mia! In UGC Antwerpen en Metropolis - Actueel Cinema

 
De musicalhit 'Mamma Mia!' wordt in ons land pas verwacht in september, maar in UGC Antwerpen en Metropolis Antwerpen kun je dit weekend al terecht tijdens een exclusief 'Mamma Mia!'-weekend van vrijdag 18 tot en met zondag 20 juli, telkens om 20u. 'Mamma Mia!' is gebaseerd op de succesvolle musical waarin het romantische verhaal volledig verteld wordt op de tonen van bekende ABBA-liedjes. Donna (Meryl Streep) woont samen met haar dochter Sophie (Amanda Seyfried) op een klein Grieks eiland. Op een dag vindt ze een dagboek waarin ze ontdekt dat ze drie mogelijke vaders heeft. Zonder medeweten van haar moeder nodigt ze de drie mannen uit op haar huwelijk. In de film horen we naast Meryl Streep ook Pierce Brosnan en Colin Firth hun beste zangstem bovenhalen. Op 4 juli ging de première van 'Mamma Mia!' door in de Zweedse hoofdstad Stockholm, de thuisbasis van de vier ABBA-leden. Voor die gelegenheid kwamen de vier zangers, Agnetha Fältskog, Benny Andersson, Björn Alvaeus en Anni-Frid Lyngstad, uitzonderlijk nog eens samen. Bekijk de exclusieve foto's hieronder!
 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Mamma Mia !

Mamma Mia !

Musical  Regie: Phyllida Lloyd Met: Meryl Streep & Pierce Brosnan Donna (Meryl Streep) woont met haar dochter Sophie op een klein Grieks eiland. In het dagboek van haar moeder ontdekt Sophie dat ze drie mogelijke vaders heeft. Ze staat op het punt te trouwen met haar jeugdliefde Sky, maar wie van de drie vaders moet haar nu op deze belangrijke dag weggeven?

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: