Machete Kills - Bespreking Cinema

   - 

Een internationale oogst van 44 miljoen dollar, het is niet meteen iets om over naar huis te schrijven. Omdat ‘Machete’ echter maar 10 miljoen gekost had om te produceren, kreeg regisseur/scenarist/producent/cameraman/monteur/componist Robert Rodriguez zijn zin en mocht hij een sequel draaien.

En hij koos voor het beproefde vervolgmotto: groter en meer. Grotere explosies en vuurwapens, meer bloedvergieten en sexy dames. Normaal gezien omvat het motto ook de term ‘beter’ maar zo ver komt het helaas niet. ‘Machete Kills’ geeft de indruk dat Rodriguez en zijn broer Marcel bij het schrijven gewoon alle mogelijke burleske en puberale vondsten op fiches hebben geschreven, aan elkaar hebben geniet en daarbij een paar dialogen hebben verzonnen.

Hoeft het te verbazen dat je te midden van die grollen geen zier medeleven voelt voor wie dan ook?

 

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: