Pixar stelt de releases van Finding Dory en The Good Dinosaur uit - Actueel Cinema

   - 
2014 zal dus niet het jaar van Pixar worden. De studio en zijn eigenaar, Disney, hebben besloten de releases van hun twee volgende grote films uit te stellen. The Good Dinosaur was normaal gezien voorzien voor 30 mei 2014 in de Verenigde Staten, nu staat hij gepland voor in november 2015.

2014 zal dus niet het jaar van Pixar worden. De studio en zijn eigenaar, Disney, hebben besloten de releases van hun twee volgende grote films uit te stellen. The Good Dinosaur was normaal gezien voorzien voor 30 mei 2014 in de Verenigde Staten, nu staat hij gepland voor in november 2015. Op Finding Dory wordt het zelfs nog wat langer wachten, die is uitgesteld naar de zomer van 2016. “Niemand herinnert zich wanneer u een film heeft uigesteld, ze herinneren zich enkel wanneer u een slechte film uitbrengt”, aldus de voorzitter van Pixar, Ed Catmull. “Ons besluit was dat we nog wat meer tijd moesten geven aan The Good Dinosaur”.

We kunnen hen niet verwijten niet eerlijk te zijn geweest en na de laatste paar teleurstellingen kan Pixar het zich inderdaad niet meer veroorloven van middelmatige films uit te brengen.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Finding Dory

Finding Dory

Animatie Film  Regie: Teddy Newton & Andrew Stanton Met: Ellen DeGeneres, Albert Brooks, Diane Keaton,... In de film van Disney•Pixar, "Finding Dory" dartelt ieders favoriete vergeetachtige visje (stem van Ellen DeGeneres), vrolijk rond samen met de oude bekenden Nemo (stem van Hayden Rolence) en Marlin (stem van Albert Brooks). Plots beseft Dory dat ook zij een familie heeft die misschien wel naar... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: