Idris Elba gaat niet James Bond spelen - Actueel Cinema

   - 

De Britse acteur Idris Elba heeft ontkend dat hij Daniel Craig zal vervangen als James Bond. Daniel Craig, de huidige Bond-acteur, heeft een deal met de producenten van de iconische Bond-franchise om vijf films af te werken.

Omdat hij nu al heeft geacteerd in Casino Royale, Quantum of Solace en Skyfall, beginnen de geruchten aan te zwellen dat de producenten op zoek zijn naar een vervanger. Zo zegt Skyfall-actrice Naomie Harris dat Elba een mogelijke kandidaat is. Maar in een interview met de Britse tabloid Daily Mirror ontkent Elba deze geruchten. "Het is gewoon een gerucht, maar ik vind het wel een compliment. Ik ben er echt door geflatteerd. En het doet me goed dat het publiek meer en meer 'kleurenblind' wordt." Als Elba de rol zou krijgen, is hij de eerste acteur van Afrikaanse afkomst die James Bond zou spelen. Tot nu toe werd de rol vertolkt door blanke mannen van Europese afkomst. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: