Tom Hanks opnieuw in Dan Brown-verfilming - Actueel Cinema

   - 

Tom Hanks en regisseur Ron Howard hebben elkaar opnieuw gevonden. Hanks zal opnieuw als professor Robert Langdon fungeren in de nieuwste Dan Brown-verfilming Inferno, zo schrijft de Amerikaanse film- en televisiesite Deadline. 

De twee werkten ook samen voor The Da Vinci Code (2006) en Angels & Demons (2009). Inferno is het vierde deel van Brown over Langdon, de kunsthistoricus van Harvard University. The Lost Symbol, het derde boek van Brown, moet ook nog verfilmd worden. Maar naar alle waarschijnlijkheid wordt eerst Inferno opgenomen. Inferno, dat eerder dit jaar verscheen, gaat over het 14e-eeuwse epos De Goddelijke Komedie van Dante. In het boek wordt Langdon wakker in een ziekenhuis in Florence. Hij heeft geen idee hoe hij daar is beland. Hij ontdekt dat hij op de hielen wordt gezeten door dubieuze figuren. Wanneer de film in productie gaat, is nog onbekend. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: