Knocked Up - Bespreking Cinema

 
Acteur Seth Rogen en regisseur Judd Apatow zijn ongelooflijk hot in de Verenigde Staten. Net zoals hun vorige samenwerking The 40 Year Old Virgin groeide deze lowbudgetprent uit tot de sleeperhit van de zomer. Uitgangspunt: een loser (Rogen, natuurlijk) bezwangert een knappe tv-presentatrice (Katherine Hegl uit Grey's Anatomy) tijdens een zatte 'one night stand' en het duo beslist het kind te houden. Dat levert natuurlijk de nodige dolkomische momenten op tussen het oncompatibele paar, Rogens marginale vriendenbende en Hegls schijnbaar gelukkige getrouwde zus. De vaak platte humor wordt fijntjes gecontrasteerd met echt aanvoelende conversaties en situaties. Voer voor man én vrouw dus! Best te aborteren in de volgende Rogen/Apatow-samenwerkingen: de vlakke sitcomachtige fotografie en de verdoken puriteinse trekjes. Is er immers één vrouw op aarde die haar BH werkelijk altijd aanhoudt tijdens het vrijen?
 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Knocked Up

Knocked Up

Komedie  Regie: Judd Apatow Met: Katherine Heigl, Seth Rogen, Paul Rudd,... Een jongeman ontdekt dat hij zijn one night stand zwanger heeft gemaakt.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: