Cécile de France deze woensdag in Kinepolis Imagibraine - Actueel Cinema

 
Fan van Cécile de France? Mis deze dan zeker niet bij haar bezoek aan Kinepolis Imagibraine, nu woensdag 25 mei vanaf 19u30. Ze komt "Le Gamin au Vélo" voorstellen, de film van de gebroeders Dardenne die afgelopen weekend nog in Cannes werd bekroond met de prestigieuze Grand Prix. Tegen 19u30 zal ze ontvangen worden op de rode loper, speciaal uitgerold ter gelegenheid van haar komst.
 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Le Gamin au Vélo

Le Gamin au Vélo

Familie  Regie: Jean-Pierre & Luc Dardenne Met: Cécile de France, Thomas Doret, Jérémie Renier Cyril is net geen twaalf. Hij loopt weg uit het kindertehuis waar zijn vader hem achtergelaten heeft met de belofte hem te komen halen. Tijdens zijn zoektocht naar zijn vader, ontmoet hij Samantha, een vrouw die hem liefde zou kunnen geven en zijn woede zou kunnen sussen.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: