In Mei in de Pickx VOD-catalogus: The Color Purple, Io Capitano, Skunk, ... - Actueel Cinema

   - 
In Mei in de Pickx VOD-catalogus: The Color Purple, Io Capitano, Skunk, ...

Het einde van de maand april komt stilaan in zicht. We werden de afgelopen maand verwend met een rijke, kleurrijke waaier aan nieuwe films in de Pickx VOD-catalogus. 

De zon schijnt -eindelijk!- vaker en langer, maar ook deze nieuwe films zullen je filmhart deze maand doen opklaren.

Ontdek hieronder een diverse selectie topfilms die in mei in de VOD-catalogus van Pickx verschijnen:

Io Capitano

Seydou en Moussa besluiten Dakar te verlaten en hun reis naar Europa aan te vatten, een hedendaagse Odyssee die hen confronteert met de valkuilen van de woestijn, de verschrikkingen van een gevangenis in Libië en de gevaarlijke uitdagingen van de zee.

Io Capitano is vanaf 3 mei beschikbaar in de VOD-catalogus van Pickx

Bob Marley : One Love

BOB MARLEY: ONE LOVE viert het leven en de muziek van een icoon die generaties inspireerde met zijn boodschap van liefde en saamhorigheid. Ontdek voor het eerst op het witte doek Bob's krachtige verhaal over het overwinnen van tegenslagen en de reis achter zijn revolutionaire muziek. BOB MARLEY: ONE LOVE wordt geproduceerd in samenwerking met de familie Marley en heeft Kingsley Ben-Adir in de hoofdrol als de legendarische muzikant en Lashana Lynch als zijn vrouw Rita. De film draait op 14 februari 2024 in de bioscoop.



Bob Marley: One Love is vanaf 10 mei beschikbaar in de VOD-catalogus van Pickx

Madame Web

"Ondertussen, in een ander universum..."
Madame Web wijkt af van het gebruikelijke genre en vertelt het originele verhaal van één van Marvel's meest raadselachtige heldinnen.
In deze spannende thriller speelt Dakota Johnson de rol van Cassandra Webb, een verpleegster uit Manhattan die mogelijk paranormale gaven heeft. Gedwongen om haar verleden onder ogen te zien, vormt ze een team met drie jonge vrouwen die voorbestemd zijn voor een ongelooflijke toekomst... als ze een dodelijk heden kunnen overleven.



Madame Web is vanaf 13 mei beschikbaar in de VOD-catalogus van Pickx

The Color Purple

De veertienjarige arme Afro-Amerikaanse Celie leeft in het begin van de 20ste eeuw in het zuiden van de Verenigde Staten. Ze wordt door haar vader Alphonso geslagen en misbruikt en schrijft haar pijn van zich af in brieven die ze aan God richt. Celie heeft reeds een zoon Adam gebaard die ze sindsdien niet meer heeft gezien waardoor ze vermoedt dat hij is vermoord. Er volgt een dochter, Olivia, die tevens door Alphonso wordt meegenomen.

The Color Purple is vanaf 23 mei beschikbaar in de VOD-catalogus van Pickx

Skunk

SKUNK volgt Liam, een verwaarloosde tiener die opgroeit in een gezin waar drugs en geweld de hoofdrol spelen. Zijn destructieve thuis wordt al snel ingeruild voor een jeugdinstelling die tevens haar eigen regels en misbruiken heeft. Ook al vindt hij troost bij zijn begeleiders, toch blijft het verleden hem achtervolgen...


Skunk is vanaf 29 mei beschikbaar in de VOD-catalogus van Pickx

De volledige Pickx VOD-catalogus ontdek je hier.

 
Proximus Pickx - Voor de ultieme tv-ervaring | Proximus Proximus Pickx - Voor de ultieme tv-ervaring | Proximus

 Meningen


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: