Rosie Huntington-Whiteley draagt geen bh tijdens een bezoek aan de Tokio dojo - Actueel Cinema

   - 
Rosie Huntington-Whiteley draagt geen bh tijdens een bezoek aan de Tokio dojo

Rosie Huntington-Whiteley ging bh-loos in een strak vest tijdens een bezoek aan een dojo in Tokio.

Het model en actrice vierde haar 37e verjaardag in Japan.

Rosie deelde een album op Instagram van haar bewondering voor het adembenemende uitzicht op Azië voor haar grote dag en postte een aantal ongelooflijke foto's van zichzelf waarop ze pronkte met haar supermodel lichaam.

De ster reisde naar Japan voor een evenement georganiseerd door Tiffany & Co. Rosie ondernam deze reis alleen: de moeder van twee kinderen Jack, zes, en Isabella, twee, deelt haar leven met haar verloofde Jason Statham. Zij en Jason, 56, met wie ze sinds 2010 een relatie heeft, genoten eind maart van een uitje naar een Italiaanse boerderij. Het stel moet nog trouwen, maar onthulde hun verloving tijdens de Golden Globes in 2016.
DailyMail.com meldde dat ze zo veel van hun verloving houden dat ze niet van plan zijn om snel te trouwen.Volgens een bron dicht bij het koppel, Rosie en Jason "zullen op een dag trouwen", maar dat er "geen haast" is, uit te leggen, "Ze zijn ook erg privé, maar Jason weet hoe gelukkig hij is en houdt van het leven dat hij heeft; hij is erg gelukkig."

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: