Blumhouse blaast 'The Blair Witch Project' nieuw leven in! - Actueel Cinema

   - 
Blumhouse blaast 'The Blair Witch Project' nieuw leven in!

Lionsgate en Blumhouse keren terug naar de bossen voor een nieuwe film over het Blair Witch Project.

De film maakt deel uit van een deal tussen de twee studio's waarbij Blumhouse horrorklassiekers van Lionsgate in een nieuw jasje zal steken.

The Blair Witch Project, uitgebracht in 1999, wordt beschouwd als een van de meest winstgevende films aller tijden. De film werd gemaakt voor 35.000 dollar en bracht wereldwijd 249 miljoen dollar op. De film luidde de hausse in found-footagefilms in en leidde tot een vervolg in 2001 en nog een in 2016. Roy Lee, die de film uit 2016 produceerde, is terug voor dit nieuwe deel.

Toen de remake werd aangekondigd, wilde Jason Blum, oprichter van de Blumhouse studio, graag een eerbetoon brengen aan de originele film. Volgens hem opende deze klassieker de deuren naar succes. Hij zei: "Ik denk niet dat Paranormal Activity er zou zijn geweest als Blair Witch er niet eerst was geweest, dus dit is echt een bijzondere kans en ik kan niet wachten om te zien waar het ons brengt".

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: