Bridget Jones 4 bevestigd! Renée Zellweger keert officieel terug in vierde deel - Actueel Cinema

   - 
Bridget Jones 4 bevestigd! Renée Zellweger keert officieel terug in vierde deel

Bridget Jones 4 is officieel bevestigd, met Renée Zellweger en Hugh Grant in de hoofdrollen.

Het vierde deel in de populaire franchise, gebaseerd op de boeken van Helen Fielding, gaat Bridget Jones: Mad About The Boy heten. Renée Zellweger keert terug als welbespraakte single en Hugh Grant als hartenbreker Daniel Cleaver. The Mail On Sunday heeft bevestigd dat de opnames van de film in mei beginnen. Volgens The Hollywood Reporter is Emma Thompson, die Dr. Rawlings speelde in Bridget Jones's Baby uit 2016, ook terug, samen met Chiwetel Ejiofor en White Lotus en One Day-ster Leo Woodall.

Regisseur Michael Morris zal de film, gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2013, regisseren. Het scenario is geschreven door de auteur van het boek: Helen Fielding.

Het is niet bekend of Colin Firth, de acteur die Mark Darcy speelde, zijn opwachting zal maken. Mad About The Boy volgt Bridget Jones, een alleenstaande moeder van twee kinderen, terwijl ze door de wereld van dating, apps en romantiek navigeert met mannen die jonger zijn dan zij.
In de laatste film uit 2016 "Bridget Jones's Baby", trouwde Bridget Jones met Mark Darcy die de vader van haar kinderen was (ze twijfelde). Men dacht dat Daniel Cleaver (Hugh Grant) dood was, maar de film eindigde met een krantenkop waarin stond dat hij levend was teruggevonden.

De film verschijnt begin 2025 in de cinemazalen.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: