Geen superkrachten voor Kristen Stewart! - Actueel Cinema

   - 
Geen superkrachten voor Kristen Stewart!

Voeg Kristen Stewart toe aan de lijst van acteurs die je niet snel in een Marvel-film zult zien.

"Ik zal waarschijnlijk nooit in een Marvel-film spelen... het klinkt eigenlijk als een fucking nachtmerrie," vertelde Kristen Stewart dinsdag aan de podcast Not Skinny, But Not Fat. En ze is niet de enige.

Vorige maand zei Ray Winstone dat hij bijna was gestopt met de rol van Marvel's Black Widow omdat het te ingewikkeld was.

"Het was prima totdat je opnieuw moest filmen," zei Ray Winstone. "Dan kom je erachter dat een paar producenten zijn afgehaakt, en je voorstelling is te groot, te sterk.... Zo werkt Marvel. Het kan zielsvernietigend zijn, want je hebt het gevoel dat je goed werk levert."

Nicolas Cage gaf onlangs ook aan terughoudend te zijn om terug te keren naar dit soort films.
"Zou ik terugkeren naar het superheldengenre?" vroeg Cage eerder deze maand. Hij antwoordde met een lauw "Ik denk dat je nooit nooit moet zeggen". "Kom op, ik ben volwassen geworden. Dat is niet meer wie ik ben," legde hij uit.

En dan is er Martin Scorsese, die er al jaren geen geheim van maakt dat hij tegen het genre is: "Het is gefabriceerde inhoud", zei hij vorig jaar tegen GQ. "Het is bijna alsof de AI de film maakt".


In het geval van Kristen Stewart suggereerde Amanda Hirsch, presentatrice van de podcast Not Skinny, But Not Fat, dat de actrice op een bepaald moment in haar carrière had kunnen fungeren als Spider-Man's liefdesinteresse Mary Jane Watson. Stewart's reactie was een echo van Scorsese's commentaar: "Wat er uiteindelijk gebeurt is een rare algoritmische ervaring waarbij er niets persoonlijks is. Dus dat zal ik zeker niet doen. Maar misschien kan ik van gedachten veranderen... Als Greta Gerwig me zou vragen om een Marvel-film te maken, zou ik het doen".

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares - Actueel
Actueel

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares

De 74-jarige acteur vertelde de Film Comment podcast (via The Playlist) dat hij te zien zal zijn in 'Tron: Ares', de derde film in de sci-fi franchise die hij begon met 'Tron' in 1982 en vervolgde met 'Tron: Legacy' in 2010. Verder lezen...
Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: