5 films om in de stemming te komen voor seks - Actueel Cinema

   - 
5 films om in de stemming te komen voor seks

We hebben deze lijst van 5 films samengesteld voor de geliefden die dit lezen om jullie in de stemming te brengen. Pak je popcorn en leun tegen elkaar aan, want dit wordt een spannend avontuur. Meer verklappen we niet...

De films in dit artikel zijn must-sees voor iedereen die zijn relatie wat meer pit wil geven.

1. Fifty Shades of Grey

Oké, laten we eerlijk zijn. Voor de meeste mannen zal deze film in het begin saai zijn. Maar we beloven je dat je na een paar minuten enthousiast zult zijn over het verbluffende acteerwerk en het verhaal. 

2. Secretary

Deze film is misschien een van de oudste op deze lijst van films om je in de stemming te brengen. Maar één ding is zeker: het is een klassieker. Je zou niet anders verwachten van een film met Maggie Gyllenhaal in de hoofdrol. 

3. 365 dni

Velen beschrijven deze film als soft-core pornografie. We zijn het er bijna mee eens. Het is de perfecte film als je in een sexy stemming wilt komen. Hij is uitstekend, maar een beetje te 'erotisch' voor sommigen. 

4. Blue is the Warmest Color

Deze film is echt een bom! Verrassend genoeg is het de hoogst gewaardeerde film op deze lijst.
De film verkent seksualiteit door middel van krachtige verhalen en cinematografie.
De hoofdpersoon, Adele, heeft het net uitgemaakt met haar vriend en probeert te genezen als ze een mooie vrouw ontmoet. Het belangrijkste conflict begint. 

5. Friends with Benefits

Deze film van 1 uur en 45 minuten is bijna net zo goed als Fifty Shades of Grey. De meeste mensen die van Fifty Shades of Grey hielden, zijn het erover eens dat ze Friends with Benefits geweldig vonden en beschrijven het als bijna net zo romantisch, maar veel grappiger.  Het plot is enigszins clichématig: de twee hoofdpersonen ontmoeten elkaar in New York en besluiten om vrijblijvende seks zonder verplichtingen te proberen. 

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: