Johnny Depp lanceert zijn eigen merk donkere Caribische rum - Actueel Cinema

   - 
Johnny Depp lanceert zijn eigen merk donkere Caribische rum

Acteur Johnny Depp staat bekend om zijn liefde voor alcohol. Hij staat op het punt zijn eigen merk Caribische rum te lanceren, een gok die hem een fortuin zou kunnen opleveren.

Johnny Depp, 60, die eigenaar is van een eiland in het Caribisch gebied, is bezig met de ontwikkeling van een donkere rum. Het is geen endorsement deal - hij is eigenaar van het bedrijf (dat hij samen met een vriend van 30 jaar heeft opgericht). Het merk zal "authentiek en persoonlijk" zijn voor de ster in termen van aroma, smaak en uiterlijk.

Aan het ontwerp van het label wordt nog gewerkt, maar er wordt gedacht dat het persoonlijke accenten zal bevatten, waaronder artwork geïnspireerd op zijn tatoeages. In het bijzonder drie harten op zijn arm die staan voor de liefdes van zijn leven - zijn voormalige partner Vanessa Paradis en hun kinderen Jack en Lily-Rose - en een schedel met gekruiste botten, een knipoog naar zijn beroemdste rol: kapitein Jack Sparrow.

De acteur is grotendeels weg gebleven van grote producties, na zijn juridische strijd met zijn ex-vrouw Amber Heard. Hij regisseert maar speelt geen hoofdrol in zijn nieuwste project Modi, een low-budget film over de kunstenaar Modigliani. Johnny Depp verklaarde in de rechtszaal dat hij nooit meer zou terugkeren naar de Pirates of the Caribbean-serie. Een bron dicht bij de acteur zei vorig jaar dat hij niet langer genoot van acteren. Hij zegt dat hij niet langer geïnteresseerd is in het spelen van andermans woorden. Wat hem interesseert is de authentieke expressie van zichzelf, momenteel via kunst en muziek.

© Denis Makarenko / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: