De Allereerste trailer van de langverwachte actiefilm 'The Crow' - Actueel Cinema

   - 
De Allereerste trailer van de langverwachte actiefilm 'The Crow'

How far would you go? Bekijk hier de eerste beelden van THE CROW, gebaseerd op het verhaal van de Amerikaanse stripserie, gecreëerd door James O’Barr. Ontdek de duistere en meeslepende wereld van regisseur Rupert Sanders, met in de hoofdrol de getalenteerde Bill Skarsgård. Vanaf 5 juni zal deze hedendaagse remake van het geliefde verhaal exclusief te zien zijn in de bioscoop.

Over de film

Bill Skarsgård speelt de iconische rol van THE CROW in deze moderne herinterpretatie van de originele graphic novel van James O'Barr. Soulmates Eric Draven (Skarsgård) en Shelly Webster (FKA twigs) worden op brute wijze vermoord doordat de demonen uit haar duistere verleden hen inhalen. Als Eric de kans krijgt om zijn ware liefde te wreken door zichzelf op te offeren, gaat hij op zoek naar hun moordenaars. Hierbij zal hij de werelden van de levenden en de doden moeten doorkruisen om wraak te nemen.

Over de cast 
De hoofdrollen worden vertolkt door de getalenteerde Bill Skarsgård en FKA Twigs. Bill Skarsgård heeft zichzelf bewezen in prominente filmtitels zoals It (2017), It Chapter Two (2019), John Wick: Chapter 4 (2023) en Barbarian (2022). FKA Twigs, een bekende Britse zangeres, heeft eerder haar acteertalent getoond in films zoals Honey Boy (2019). Daarnaast speelt Danny Huston een belangrijke rol in de film. Huston is bekend van films als X-Men Origins: Wolverine (2009) en Wonder Woman (2017).  

Over de makers
De film, onder leiding van regisseur Rupert Sanders, bekend van eerdere werken zoals Snow White and the Huntsman (2012) en Ghost in the Shell (2017), belooft een meeslepende ervaring te worden. 

WW Entertainment brengt THE CROW vanaf 5 juni uit in de Belgische bioscoop.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
The Crow

The Crow

 
21 augustus 2024
Regie: Corin Hardy Met: Bill Skarsgård Soulmates Eric Draven (Skarsgård) en Shelly Webster (FKA twigs) worden op brutale wijze vermoord wanneer demonen uit haar duistere verleden hen inhalen. Als Eric de kans krijgt om zijn ware liefde te wreken door zichzelf op te offeren, gaat hij op zoek naar hun moordenaars. Hierbij zal hij de... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: