Danny Devito en Arnold Schwarzenegger binnenkort herenigd op het scherm! - Actueel Cinema

   - 
Danny Devito en Arnold Schwarzenegger binnenkort herenigd op het scherm!

Danny DeVito heeft onthuld dat hij samen met Arnold Schwarzenegger aan een nieuwe film werkt nadat de twee, die de hoofdrol speelden in de hitfilm Twins, elkaar herenigden op het podium bij de Oscars van 2024.

DeVito, 79, en Schwarzenegger, 76, hebben speculaties aangewakkerd over een mogelijk vervolg op de iconische film uit 1988 waarin ze een broederlijke tweeling speelden. Danny Devito bevestigde het nieuws later in de week. In een gesprek met Fox News Digital zei de ster: "Mr. Schwarzenegger, hij is een soort maatje van me, we proberen samen nog een film te maken. Er wordt een script geschreven, we werken momenteel samen met Warner Brothers, we willen weer samen op het witte doek. Het wordt geen vervolg, Ivan [Reitman, die Twins regisseerde] is niet langer bij ons. Ik kende Arnold al voor de twins, ik zag hem af en toe, en we kunnen niet wachten om weer samen op het witte doek te verschijnen. We hebben altijd een leuke tijd samen, hij is een lieve man.

Het duo stond zondagavond op het podium bij de Oscars om de prijs voor Beste Visuele Effecten uit te reiken, die ging naar Godzilla: Minus One.

"Twins" verhaalt over een experiment dat in 1953 werd uitgevoerd om een uitzonderlijk wezen ter wereld te brengen, samengesteld uit de genen van 6 mannen met meerdere kwaliteiten. Helaas baarde de draagmoeder twee zeer verschillende tweelingen die bij haar weggehaald en gescheiden werden. Uiteindelijk vinden ze elkaar en kunnen ze het ondanks hun verschillen goed met elkaar vinden.

Er wordt al heel lang aan een vervolg gewerkt, maar het project werd in 2022 in de ijskast gezet toen Ivan Reitman, de regisseur van het origineel, overleed. 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: