Greta Gerwig laat de deur open voor Barbie 2 - Actueel Cinema

   - 
Greta Gerwig laat de deur open voor Barbie 2

Tijdens de West Hollywood Edition, waar Greta Gerwig werd uitgeroepen tot een van Time's Women of the Year, sprak de regisseuse die records vestigde over haar artistieke proces en de mogelijkheid van een vervolg op "Barbie".

Mijn Poolster is 'Waar hou ik zielsveel van? Waar geef ik echt om? Wat is het verhaal achter dat verhaal?" zei ze. En ik denk dat in het geval van 'Barbie' het onderliggende verhaal was dat ik van Barbie hield. Ik weet nog dat ik naar Toys R Us ging en naar Barbies keek met mooi haar. Ik vond alles leuk aan ze en mijn moeder was het er niet mee eens. En ik denk dat dat het verhaal is, het generatieverhaal... Ik probeer er altijd achter te komen wat er onder verborgen zit".

Zal ze doorgaan met het verkennen van het Mattel-universum? Daarvoor moet ze een andere benadering ontdekken die net zo fascinerend is als de eerste. Gevraagd naar een vervolg, antwoordt ze: "Als ik de moederlading vind, dan hebben we die. Zo niet, dan komt er geen vervolg". Hoewel ze geen definitief antwoord kon geven, voegde ze eraan toe: "Het is iets wat ik zo graag doe. Ik heb genoten van de wereld die we hebben opgebouwd en alle acteurs, en het idee om weer samen te komen met deze groep mensen is erg spannend."

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Barbie

Barbie

Actie, Komedie, Avontuur  Regie: Greta Gerwig Met: Margot Robbie, Ryan Gosling, Ariana Greenblatt 'Barbie' volgt een van de poppen die in Barbieland woont. Ze wordt van school gestuurd omdat ze niet perfect genoeg is. Ze besluit vervolgens om op avontuur te gaan in de echte wereld.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: