Madame Web: Dakota Johnson in een spannende thriller uit het Marvel-universum - Actueel Cinema

   - 
Madame Web: Dakota Johnson in een spannende thriller uit het Marvel-universum

Madame Web wijkt af van de codes van het genre en onderscheidt zich door haar originele verhaal over een van de meest raadselachtige heldinnen van Marvel.

Het verhaal:

In deze spanningde thriller speelt Dakota Johnson de rol van Cassandra Webb, een paramedicus uit Manhattan van wie gezegd wordt dat ze in de toekomst kan kijken. Gedwongen om openbaringen over haar verleden onder ogen te zien, vormt ze een relatie met drie jonge vrouwen die voorbestemd zijn voor een buitengewone toekomst - als ze het dodelijke heden kunnen overleven.

Madame Web draait vanaf woensdag 14 februari in de bioscoop. Klik hier om te zien wanneer de film bij jou in de buurt in de bioscoop draait.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Madame Web

Madame Web

Actie, Fantasy  Regie: SJ Clarkson Met: Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Celeste O'Connor,... "Ondertussen, in een ander universum..." Madame Web wijkt af van het gebruikelijke genre en vertelt het originele verhaal van één van Marvel's meest raadselachtige heldinnen. In deze spannende thriller speelt Dakota Johnson de rol van Cassandra Webb, een verpleegster uit Manhattan die mogelijk... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: