Pirates of the Caribbean 6, een verhaallijn boordevol verrassingen - Actueel Cinema

   - 
Pirates of the Caribbean 6, een verhaallijn boordevol verrassingen

Craig Mazin vertelde onlangs aan de Los Angeles Times dat het script voor "Pirates of the Caribbean 6" zo bizar is dat hij verbaasd is dat Disney het heeft gekocht. Variety meldde in 2020 dat Disney al vroeg bezig was met de ontwikkeling van twee "Pirates"-films: een reboot onder leiding van Margot Robbie en een zesde film in de oorspronkelijke franchise, geschreven door Craig Mazin en Ted Elliott, van wie de laatste de eerste vier "Pirates"-films schreef.

"We pitchten het en dachten dat ze het nooit zouden kopen, het was te raar," zei Mazin. "En toch deden ze het! Toen schreef hij een fantastisch script, daarna kwam de staking er en nu wacht iedereen af."

De comeback van Johnny Depp? 

Het plot van deze zesde film in de piratensaga blijft geheim. Ook de mogelijke terugkeer van Jack Sparrow, gespeeld door Johnny Depp, blijft een raadsel. De afgelopen jaren heeft Hollywood Johnny Depp gemeden vanwege zijn juridische problemen en zijn aanklacht wegens smaad tegen Amber Heard in 2022.

Toen Jerry Bruckheimer, de producent van de franchise, in mei 2022 door de Sunday Times werd geïnterviewd over de vraag of de ster zou terugkeren, suggereerde hij dat alle deuren nog niet helemaal gesloten waren en antwoordde: "Op dit moment nog niet! Over de toekomst moet nog beslist worden."

Een echte schat

De Pirates of the Caribbean-films, allemaal met Johnny Depp in de hoofdrol als kapitein Jack Sparrow, hebben in eigen land 1,5 miljard dollar opgebracht en internationaal 3,07 miljard dollar. Disney lijkt de schat van de piraten in handen te hebben.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...
Pirates of the Caribbean : Salazar's Revenge

Pirates of the Caribbean : Salazar's Revenge

Actie, Komedie, Avontuur  Regie: Joachim Rønning & Espen Sandberg Met: Johnny Depp, Javier Bardem, Brenton Thwaites,... De ongelukkige Jack Sparrow ziet het somber in wanneer de geestpiraten onder leiding van zijn oude aartsvijand, de angstaanjagende Kapitein Salazar, ontsnappen aan de Devil's Triangle. Salazar en zijn crew is vastbesloten om elke piraat op zee met inbegrip van Jack te doden. Jack zijn enige hoop op... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: