Het offer dat Charlize Theron nooit meer zal brengen voor een rol - Actueel Cinema

   - 
Het offer dat Charlize Theron nooit meer zal brengen voor een rol

Charlize Theron heeft besloten geen rollen meer te accepteren die extreme lichaamstransformaties vereisen.

"Ik zal nooit meer een film maken waarin ik zeg: 'Ja, ik ga 20 kilo aankomen'. Ik zal het nooit meer doen, want je kunt ze niet kwijtraken", vertelde de 'Fast X'-ster aan Allure magazine. "Toen ik 27 was, deed ik 'Monster'. Ik verloor 15 kilo in een oogwenk. Ik sloeg drie maaltijden over en was terug op mijn normale gewicht."

CharlizeTheron won de Oscar voor Beste Actrice voor deze film uit 2003, waarin ze samen speelde met Christina Ricci. Toen ze ouder werd, moest Charlize de feiten onder ogen zien: het was bijna onmogelijk geworden om het gewicht dat ze voor haar rollen had gekregen kwijt te raken. Ze leerde dit op de harde manier nadat ze 22 kilo was aangekomen voor de opnames van "Tully" in 2018.

"Ik ben bijna 22 kilo aangekomen voor deze film. De eerste drie weken zijn altijd leuk omdat je als een kind in een snoepwinkel bent. Dus het was leuk om naar In-N-Out te gaan voor ontbijt en twee milkshakes te drinken. En dan na drie weken is het niet leuk meer. Opeens ben je het zat om zoveel te eten en is het werk geworden. Toen heb ik meer dan een jaar geprobeerd om die kilo's kwijt te raken. Ik belde mijn dokter en zei: 'Ik denk dat ik doodga omdat ik dit gewicht niet kwijt raak. En hij zei: 'Je bent de 40 gepasseerd. Doe het rustig aan. Je stofwisseling is niet meer wat het geweest is. Niemand wil dat horen," zei de actrice.

Maar het gaat niet alleen om het gewicht - de Mad Max-ster is nu 48 en geeft toe dat het haar "deprimeert" als ze gewond raakt op de set van een actiefilm: "Ik doe er veel langer over om te genezen dan in mijn twintiger jaren".

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: