Gran Turismo - Het ware verhaal van een gamerdroom die racepiloot werd - Actueel Cinema

   - 
Gran Turismo - Het ware verhaal van een gamerdroom die racepiloot werd

Dompel jezelf onder in de fascinerende wereld van de autosport met "Gran Turismo", de film geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van Jann Mardenborough, een liefhebber van videogames die zijn talent als gamer omzette in een succesvolle racecarrière!

Het verhaal

GRAN TURISMO is het ultieme succesverhaal van een tiener die zo goed was in de Gran Turismo game dat hij een reeks Nissan-wedstrijden won en zo een echte professionele autocoureur werd.

Een visionair regisseur

Neill Blomkamp, de getalenteerde regisseur achter filmsuccessen als "Chappie" en "District 9", brengt dit epos over dromen en prestaties tot leven. Zijn unieke visuele stijl en vermogen om de plot te sublimeren maken dit verhaal nog meeslepender en aangrijpender.

Een fantastische cast

Orlando Bloom (Lord of the Rings, Pirates of the Caribbean...), David Harbour (Stranger Things), Archie Madekwe (See, Midsommar), Djimon Honsou (Blood Diamond, Gladiators) en Geri Halliwell (Spice Girls) delen de affiche.

Adembenemende races

Bereid je voor op een adrenalinestoot in Gran Turismo met adembenemende racescènes. De scènes met snelheid, competitie en emotie op het circuit geven het publiek het gevoel dat ze midden in de actie zitten, trillen bij elke bocht en voelen de adrenalinestoot van bliksemsnel accelereren.

Dit waargebeurde verhaal is een ode aan doorzettingsvermogen en vastberadenheid en herinnert ons eraan dat de moedigste dromen werkelijkheid kunnen worden.

Vanaf 9 augustus in de bioscoop te zien. Ontdek hier de programmatie van de film in je dichtstbijzijnde bioscoop.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

John Malkovich komt bij de Fantastic Four! - Actueel
Actueel

John Malkovich komt bij de Fantastic Four!

John Malkovich is de laatste acteur die meedoet aan de Fantastic Four van Marvel Studios, zo heeft The Hollywood Reporter bevestigd. Details over de personages worden tot nu toe geheim gehouden. Verder lezen...
Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen! - Actueel
Actueel

Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen!

Na jaren van ontwikkeling beginnen de opnames van 'Riddick: Furya' in augustus in Europa. Vin Diesel keert officieel terug naar de wereld van Pitch Black en de galactische antiheld Riddick, de sci-fi actiefranchise die van hem een begrip maakte. Verder lezen...
Gran Turismo

Gran Turismo

Actie, Avontuur  Regie: Neill Blomkamp Met: Orlando Bloom & David Harbour GRAN TURISMO is het ultieme succesverhaal van een tiener die zo goed was in de Gran Turismo game dat hij een reeks Nissan-wedstrijden won en zo een echte professionele autocoureur werd.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: