Five Nights at Freddy's, ontdek de eerste trailer! - Actueel Cinema

   - 
Five Nights at Freddy's, ontdek de eerste trailer!

Wanneer de nachtdienst begint, begint de nachtmerrie.
De populaire, angstaanjagende horrorgame Five Nights at Freddy’s komt naar het witte doek in een bloedstollende film van Blumhouse, het productiebedrijf achter M3GAN, The Black Phone en The Invisible Man.

Synopsis : 

De film volgt een bewaker met persoonlijke problemen die aan zijn nieuwe baan begint bij Freddy Fazbear’s Pizza. Tijdens zijn eerste nachtdienst komt hij erachter dat de nacht doorkomen bij Freddy’s nog niet zo eenvoudig is.

Release datum: 1 november 2023

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

De grote zomerreleases van 2024 - Actueel
Actueel

De grote zomerreleases van 2024

De filmzomer van 2023 staat nog vers in ons geheugen gegrift. Barbenheimer deed de bioscoopzalen op zijn grondvesten daveren. Bioscoopbezoekers kwamen in roze gehuld naar de zalen voor Barbie en grote cinefielen werden drie uur lang weggeblazen door het cinematofgrafisch spektakel Oppenheimer. Verder lezen...
Five Nights at Freddy's

Five Nights at Freddy's

Horror  Regie: Emma Tammi Met: Josh Hutcherson, Elizabeth Lail, Matthew Lillard,... De film volgt een bewaker met persoonlijke problemen die aan zijn nieuwe baan begint bij Freddy Fazbear's Pizza. Tijdens zijn eerste nachtdienst komt hij erachter dat de nacht doorkomen bij Freddy's nog niet zo eenvoudig is.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: