Vervolgen van Avatar lopen grote vertraging op - Actueel Cinema

   - 
Vervolgen van Avatar lopen grote vertraging op

De ontknoping van Avatar, het aquatische epos bedacht door James Cameron, zal er niet snel aankomen! Fans hebben al 13 lange jaren gewacht tussen het eerste en het tweede opus, dat in december 2022 werd uitgebracht. Avatar: The Water Way overtrof zijn voorganger bijna met zijn technische dapperheid en boeiende verhaallijn. Beide films stonden zelfs in de top drie van meest winstgevende films in de filmgeschiedenis.

Om ons gerust te stellen over het wachten op Avatar 3, zei James Cameron dat de film al was opgenomen en in december 2024 zou uitkomen. Vandaag horen we dat dit niet het geval zal zijn! Disney trapt op de rem en vertraagt het tempo, en kondigt Avatar 3 aan voor 17 december 2025, nr. 4 voor 19 december 2029 en 17 december 2031 voor het laatste deel.

Zelfs Zoe Saldana, een van de hoofdrolspeelsters in de saga, moest erom lachen op haar Instagram-pagina: "Geweldig! Ik zal 53 zijn als de laatste Avatar uitkomt en het eindigt... Ik was 27 toen ik de allereerste 'Avatar' opnam!"

(Zoe Saldaña/Instagram)

(Zoe Saldaña/Instagram)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: