Acteur Jeremy Renner (53) geeft teken van leven - Actueel Cinema

   - 

Jeremy Renner heeft teken van leven gegeven. De 53-jarige Amerikaanse acteur, die afgelopen zondag zwaargewond is geraakt nadat hij onder zijn sneeuwruimer was beland, heeft een selfie gedeeld waarin hij zijn fans bedankt voor de steunbetuigingen. Op de foto zijn ook blauwe plekken en bloedsporen te zien. 

"Bedankt voor alle steunbetuigingen", klinkt het op Instagram. "Ik ben nog een wrak, maar ik bedank jullie allemaal", aldus Renner. Volgens een van zijn vertegenwoordigers boekt de Amerikaanse acteur "positieve vooruitgang". Hij zou wakker zijn, kunnen praten en in stabiele toestand verkeren. Volgens de lokale Amerikaanse ordediensten zou Renner zondag een familielid hebben proberen te helpen die nabij het huis van Renner was vast komen te zitten in de sneeuw. Renner zou daarvoor zijn sneeuwruimer van stal hebben gehaald. Kort nadat de acteur het familielid zou hebben bevrijd, en de twee een praatje maakten, kwam de sneeuwruimer in beweging. Renner zou vervolgens op de sneeuwruimer hebben proberen te klimmen, maar kwam daarbij ten val. De sneeuwruimer is vervolgens over hem heen gereden waardoor de man zware verwondingen opliep en naar het ziekenhuis moest worden overgebracht.

Jeremy Renner is onder meer bekend voor zijn rol van Clint Barton/Hawkeye in verschillende 'Marvel'-projecten sinds de film 'Thor' in 2011. Naast zijn rol als Avenger speelde hij onder meer mee in twee 'Mission: Impossible'-films, 'Arrival', 'American Hustle' en '28 Weeks Later'. Hij werd twee keer genomineerd voor een Oscar: voor zijn bijrol in 'The Town' en voor zijn rol in 'The Hurt Locker'. (Belga / Belga)

© Tinseltown / Shutterstock

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: