Zoon van Vin Diesel krijgt rol in negende The Fast and the Furious-film - Actueel Cinema

   - 

Vincent Sinclair, zoon van Vin Diesel, zal een rol in de volgende film van The Fast and the Furious krijgen. De tienjarige zoon van de alomgekende acteur zal een jongere versie van zijn vader spelen in de film. Sinclair vertolkt zo Dominic Toretto in zijn jeugdjaren. 

Volgens TMZ zijn de scènes met Diesels zoon al eind 2019 opgenomen. Het is evenwel nog niet duidelijk hoe groot de rol van de tiener is. Het is wel al geweten dat de zoon van Diesel zo'n 1000 dollar ofwel 845 euro per dag betaald kreeg. Ook in de zevende film van de Furious kon het publiek een jongere versie van Diesel zien. Toen vertolkte Alex McGee die film.

De negende film komt waarschijnlijk op 24 juni uit. Door corona werd de première lang uitgesteld, want de film moest eigenlijk een jaar eerder al uitkomen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

John Malkovich komt bij de Fantastic Four! - Actueel
Actueel

John Malkovich komt bij de Fantastic Four!

John Malkovich is de laatste acteur die meedoet aan de Fantastic Four van Marvel Studios, zo heeft The Hollywood Reporter bevestigd. Details over de personages worden tot nu toe geheim gehouden. Verder lezen...
Fast & Furious 9

Fast & Furious 9

Actie  Regie: Justin Lin Met: Vin Diesel, Lucas Black, Jordana Brewster 'Fast 9' volgt Dominic Toretto die zich samen met Letty Ortiz teruggetrokken heeft om een gezin te stichten. Ze proberen hun zoon Brian onder rustige omstandigheden op te voeden, waarbij ze hun roekeloze bestaan achter zich hebben gelaten. Onder andere de terugkeer van Cipher lijkt echter roet in... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: