Kindsterretje uit 'E.T.' betrapt op dronken rijden - Actueel Cinema

   - 

Henry Thomas, ook wel gekend als het kindsterretje Elliott uit 'E.T. the Extra-Terestrial', is gearresteerd door de arm der wet omdat hij dronken achter het stuur zat. 

De acteur, nu 48, werd door de politie opgemerkt aan een verkeerslicht. Hij bleef met zijn wagen de hele tijd stilstaan terwijl de lichten verschillende keren van kleur veranderden. Daarop besloot de politie dat Thomas een alcoholtest moest uitvoeren. Volgende maand zal hij zich voor de rechter moeten verantwoorden.

Ondanks dat zijn bekendste rol die van Elliott is speelde Thomas ook nog mee in andere films, waaronder 'Legends of the Fall' en 'Gangs of New York'. (Belga / Belga)

© Kathy Hutchins / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares - Actueel
Actueel

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares

De 74-jarige acteur vertelde de Film Comment podcast (via The Playlist) dat hij te zien zal zijn in 'Tron: Ares', de derde film in de sci-fi franchise die hij begon met 'Tron' in 1982 en vervolgde met 'Tron: Legacy' in 2010. Verder lezen...
Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: