Dwayne 'The Rock' Johson krijgt MTV Generation Award - Actueel Cinema

   - 

Dwayne 'The Rock' Johnson zal tijdens de uitreiking van de MTV Movie & TV Awards op 17 juni de MTV Generation Award in ontvangst mogen nemen. Dat maakte MTV zelf bekend. 

"Johnson is zowel op film- als televisiegebied een icoon en is een van de meest geliefde acteurs van zijn generatie", verklaart Amy Doyle van MTV de keuze. "In zijn carrière heeft hij aangetoond de ultieme 'badass' te zijn. Hij slaagt er steeds in zijn publiek te boeien en daarom zijn we vereerd om hem de Generation Award te overhandigen", klinkt het voorts.

The Rock - zoals Johnson beter bekend staat - speelde reeds mee in meer dan 40 films en televisieseries. Zo valt hij binnenkort te zien in de "Fast and Furious" spinoff "Hobbs and Shaw" en in de Jumanji sequel "Jumanji: Welcome to the jungle". Eerder werd de MTV Generation Award onder meer uitgereikt aan Chris Pratt, Reese Witherspoon en Johnny Depp. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: