Uma Thurman krijgt rol in Netflix-serie - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse actrice Uma Thurman zal een van de hoofdrollen vertolken in de Netflix-serie 'Chambers'. Dat schrijft Deadline. 

De serie gaat over een jonge hartpatiënte die zich gaat verdiepen in het mysterie rond het donorhart dat haar leven heeft gered. Hoe meer ze de waarheid over over de plotselinge dood van haar donor ontdekt, des te meer begint ze karaktereigenschappen van de overledene over te nemen, waarvan sommige verontrustend sinister zijn. Thurman vertolkt de rol van Nancy, de moeder van de donor. Zij zoekt toenadering tot de jonge ontvanger van het hart van haar dochter, waarbij ze erachter komt dat haar dochter misschien niet zo dood is als ze dacht.

Thurman is bekend als actrice in tal van films, maar ook op televisie speelde ze mee in series als 'The Slap', 'Imposters' en 'Smash'. De serie 'Chambers' werd geschreven door Leah Rachel. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares - Actueel
Actueel

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares

De 74-jarige acteur vertelde de Film Comment podcast (via The Playlist) dat hij te zien zal zijn in 'Tron: Ares', de derde film in de sci-fi franchise die hij begon met 'Tron' in 1982 en vervolgde met 'Tron: Legacy' in 2010. Verder lezen...
Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: