Deze 10 nieuwkomers op Netflix wil je niet missen | Augustus 2017 - Actueel Cinema

   - 

It's Netflix time! Cinenews kiest voor jou elke maand de beste films en series uit die nieuw zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Gedaan met urenlang scrollen door de filmprentjes. Gedaan met nieuwkomers checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Laat je maandelijks verrassen door alweer een nieuwe batch vol met uren filmplezier. Pen gerust nog suggesties neer in de comments section hieronder. Keep Calm & Watch Netflix!

Catch Me If You Can
En of er hier van een topcast gesproken mag worden: Leonardo Di Caprio (oh we looove Leo), Tom Hanks en Christoper Walken. En deze topcast is niet het enige succeselement van deze film. Catch Me If You Can combineert tragiek met actie én spanning. Ja hoor, van een topfilm gesproken.

Awakenings
Heb je 's avonds zin in een écht goede film? Dan geeft Netflix je sinds deze maand de kans om Awakenings te bekijken. Een meeslepend verhaal met een duidelijke, verhelderende boodschap voor ieder van ons:  Geniet iedere dag!

The Danish Girl
Ben je fan van topfilms als The Theory of Everything, The Imitation Game en Room? Dan is the Danish Girl ook zeker en vast iets voor jou. Een prachtige film die een oscar in de wacht sleepte, 28 prijzen won én 72 maal genomineerd werd.

Awake, A Dream from Standing Rock
Deze documentaire, die verscheen op 1 augustus 2017, brengt het dramatische verhaal van het verzet tegen de constructie van de Dakota Acces Pipeline. Mis deze topdocumentaire niet!

Opening Night
Of heb je eerder zin in een avondje boordevol geschaterlach in combinatie met Musical? Ook hieraan heeft Netflix deze maand gedacht. Bekijk Opening Night en amuseer je.

Footloose
De remake van de '80 legendarische footloose film is vanaf deze maand te bekijken op Netflix! Krijg jij alvast zin om te beentjes los te schudden en te shaken?!

Annie Hall
Annie Hall, oh Anne Hall. Met een mooi plaatsje in de Top 300 Rated Movies van IMDB is Annie Hall een ware filmklassieker die je in geen geval mag missen. 

Jago: A Life Underwater
Jago: A Life Underwater is een (te) korte documentaire over een achtjarige visser. Wel ja, dit is wat je verwacht te zien. Want deze documentaire is een waar meesterwerk in cinematografisch storytelling. Meer verklappen we jou liever nog niet!

Icarus
Een krachtige documentaire die je twee uur lang op het puntje van jouw stoel laat zitten. Je zal onder de indruk zijn, dat beloven we jou! 

Invincible
Een drama boordevol sport met geweldige visuals. Bekijk Invincible en laat je meeslepen in deze film gebaseerd op het verhaal van Vince Papale, een 30-jarige barman uit Zuid Philadelphia die er alles voor over heeft om voor de NFL's Philadelphia Eagles in 1976 te spelen.

 

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: