Nicolas Cage breekt enkel op Bulgaarse filmset - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse acteur Nicolas Cage heeft zijn enkel gebroken tijdens opnames voor de actiefilm "#211" in Bulgarije. Dat heeft zijn woordvoerder aan het magazine Deadline bevestigd. Cage hoopt binnen twee weken terug aan de slag te zijn. 

Na het incident werd de acteur naar een gerenommeerd ziekenhuis in de Bulgaarse hoofdstad Sofia gebracht, waar hij onmiddellijk geopereerd zou worden. Cage weigerde de behandeling echter en nam de eerste rechtstreekse vlucht naar Los Angeles, waar hij nu in een onbekend ziekenhuis herstelt. De acteur van succesvolle films als "Moonstruck" uit 1987 en "National Treasure" uit 2004 verwacht binnen twee weken terug actief te zijn.

Volgens ingewijden bij de productie liggen de opnames van de film momenteel stil. Er is nog geen releasedatum bekend. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

John Malkovich komt bij de Fantastic Four! - Actueel
Actueel

John Malkovich komt bij de Fantastic Four!

John Malkovich is de laatste acteur die meedoet aan de Fantastic Four van Marvel Studios, zo heeft The Hollywood Reporter bevestigd. Details over de personages worden tot nu toe geheim gehouden. Verder lezen...
National Treasure

National Treasure

Avontuur  Regie: Jon Turtletaub Met: Nicolas Cage, Diane Kruger, Harvey Keitel,... Benjamin Franklin Gates komt uit een familie vol schattenzoekers. Allen hebben ze hetzelfde doel gehad: een oorlogsbuit die na de Revolutie door de Founding Fathers verstopt is. Ben staat op het punt om de schat te vinden, maar hij krijgt concurrentie van de FBI, die ook op de kist uit zijn.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: