Elton John werkt mee aan musical 'The Devil Wears Prada' - Actueel Cinema

   - 

Popster Elton John zal meewerken aan de musical "The Devil Wears Prada", die binnenkort op Broadway komt. Dat bericht Hollywood Reporter. Samen met de 59-jarige auteur Paul Rudnick zal hij de musical schrijven. 

Het is niet het eerste Broadway-avontuur voor Elton John, die er in het verleden al succes had met de muziek voor musicals 'Billy Elliot' en 'The Lion King'. Uitgangspunt voor 'The Devil Wears Prada' is het boek van Lauren Weisberger en de verfilming in 2006 met Meryl Streep, Anne Hathaway en Emily Blunt.

In die satirische uitvoering maakt de onuitstaanbare chef van een modeblad haar assistente het leven zuur. Dat hoofdpersonage is gebaseerd op Vogue-hoofdredactrice Anna Wintour. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: