"NCIS: Los Angeles"-acteur Miguel Ferrer overleden - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse acteur Miguel Ferrer is gisteren in Los Angeles overleden aan keelkanker. De acteur is vooral bekend door zijn rol in de actieserie "NCIS: Los Angeles" en werd 61 jaar oud, melden Amerikaanse media. 

Ferrer bleef tot zijn dood acteren in "NCIS" en gaf zelfs toestemming aan de schrijvers van deze serie om zijn ziekte te gebruiken als deel van het verhaal. Eerder speelde hij in meer dan veertig films, waaronder "Robocop" en de tekenfilm "Mulan", en televisieseries als "Twin Peaks". Voor zijn acteercarrière maakte Ferrer faam als studiomuzikant in verschillende bands.

George Clooney, een neef van de acteur, deelde in een verklaring mee dat Ferrer "de wereld een beetje zonniger en leuker maakte" en dat zijn familie zwaar is getroffen door zijn overlijden. "We blijven je altijd graag zien, Miguel", verklaarde Clooney aan Variety. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Iron Man 3

Iron Man 3

Actie, Science-Fiction, Avontuur  Regie: Shane Black Met: Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Don Cheadle,... In Marvel's 'Iron man 3' staat de briljante technicus Tony Stark/Iron man (gespeeld door Robert Downey Jr.) tegenover een vijand met grenzeloze macht. Wanneer Stark erachter komt dat zijn persoonlijke wereld is vernietigd, begint hij aan een heldhaftige reis op zoek naar degenen die er... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: