Scheiding Johnny Depp en Amber Heard definitief rond - Actueel Cinema

   - 

Een Amerikaanse rechter heeft afgelopen vrijdag de echtscheiding tussen Hollywood-acteur Johnny Depp en actrice Amber Heard uitgesproken. Depp moet Heard een vergoeding van 7 miljoen dollar (6,6 miljoen euro) betalen, meldt ETOnline op basis van gerechtelijke documenten. 

Heard zal de vergoeding van 7 miljoen dollar schenken aan een goed doel. De actrice mag ook haar honden Pistol en Boo houden, luidt het verder in de gerechtelijke documenten. De 30-jarige actrice vroeg in mei vorig jaar de scheiding aan na een huwelijk van nauwelijks 15 maanden. Enkele dagen later diende Heard een klacht in wegens huiselijk geweld, iets wat Depp betwist. Diezelfde maand kreeg Depp een contactverbod als gevolg. Depp en Heard trouwden in het begin van 2015 in Los Angeles. Ze leerden elkaar in 2011 kennen op de set van "The Rum Diary". (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow' - Actueel
Actueel

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow'

How far would you go? Bekijk hier de eerste beelden van THE CROW, gebaseerd op het verhaal van de Amerikaanse stripserie, gecreëerd door James O'Barr. Ontdek de duistere en meeslepende wereld van regisseur Rupert Sanders, met in de hoofdrol de getalenteerde Bill Skarsgård. Vanaf 5 juni zal deze... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: