Coen-broers werken aan westernserie - Actueel Cinema

   - 

De broers Joel en Ethan Coen werken voor het eerst aan een eigen televisieserie. Dat schrijft het vaktijdschrift Variety op zijn website onder aanhaling van de productiefirma Annapurna Television. De filmmakers hebben een scenario geschreven voor een western-miniserie met de naam "The Ballad of Buster Scruggs" en zouden ook de regie verzorgen. 

Bij het project zouden televisie en film naar verluidt met elkaar verbonden worden. De broers wonnen in 2008 vier Oscars voor hun westernfilm "No Country For Old Men", maar ze zijn ook bekend van neo noir-films als "Blood Simple", "Raising Arizona" en "Fargo". Ook de cultklassieker "The Big Lebowski" is van hun hand. Aan de serie "Fargo", die door hun gelijknamige film geïnspireerd werd, werkten de Coens mee als producenten. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: