Arnold Schwarzenegger volgt Donald Trump op in "The Apprentice" - Actueel Cinema

   - 

Arnold Schwarzenegger, de Oostenrijks-Amerikaans acteur en voormalig gouverneur van Californië, heeft de fakkel overgenomen van Donald Trump als presentator van diens televisieprogramma "The Celebrity Apprentice". De 69-jarige acteur maakte maandagavond zijn debuut als televisiepresentator. 

"You're terminated!" in plaats van "You're fired!", dat zullen fans van "The New Celebrity Apprentice" vanaf nu te horen krijgen, nu Schwarzenegger Trump vervangt in de realityshow. De president-elect was presentator en juryvoorzitter van de eerste veertien seizoenen, maar moest het door zijn kandidatuur voor bekeken houden. In "The Apprentice" strijden kandidaten om de titel van beste ondernemer. Net zoals in de vorige seizoenen, zullen in de reeks enkele beroemdheden deelnemen. Deze reeks zijn dat onder meer Mötley Crüe-zanger Vince Neil, realityster Snooki en Culture Club-zanger Boy George. De "Terminator"-acteur zal onder meer bijgestaan worden door juryleden en modellen Tyra Banks en Jessica Alba. "De eerste aflevering was niet gemakkelijk, maar de celebs kennen mijn verwachtingen nu. Neem risico's, geef jezelf voluit", tweette de bodybuilder na de show.

In december liet MGM Television, het bedrijf achter "The Apprentice", nog weten dat Trump ook na zijn inauguratie als president op 20 januari co-producer zal blijven. Of Trump daarvoor een vergoeding zal krijgen is "onwaarschijnlijk", liet strateeg Kellyanne Conway weten, aangezien hij ook het salaris van president niet zou accepteren. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: