A Monster Calls - De Film van de Week - Actueel Cinema

   - 

Regisseur Juan Antonio Bayona creëerde een waardige buzz rond zijn formidabele horror-goth langspeler El Orfanato, geproduceerd door Guillermo del Toro (Crimson peak). Een logische samenwerking was dat, gezien hun universa gemakkelijk kunnen gelinkt worden aan elkaar: El Orfanato doet namelijk denken aan de zeer aparte sferen van El espinazo del diablo.


Zonder boe of ba maakte hij nadien The Impossible, het spectaculair tsunamidrama met Ewan McGregor en Naomi Watts waarin Thailand in 2004 gedeeltelijk verwoest werd. Na zijn passage met de serie Penny Dreadful, komt de Iberische regisseur terug naar het grote scherm én naar de kinderwereld met A Monster Calls… een verhaal voor kinderen over angst. De film vertelt de avonturen van de kleine Conor, die geconfronteerd wordt met de ziekte van zijn moeder, met zeer onsympathieke klasgenoten en met zijn vreesachtig strenge grootmoeder. Hij vlucht weg in een imaginaire wereld vol met fantasierijke wezens.

Neem een kijkje naar de spannende trailer, waarin u alvast een indrukwekkende cast ontmoet: Sigourney Weaver, Felicity Jones, Toby Kebbel… en Liam Neeson. Hup hup!  

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow' - Actueel
Actueel

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow'

How far would you go? Bekijk hier de eerste beelden van THE CROW, gebaseerd op het verhaal van de Amerikaanse stripserie, gecreëerd door James O'Barr. Ontdek de duistere en meeslepende wereld van regisseur Rupert Sanders, met in de hoofdrol de getalenteerde Bill Skarsgård. Vanaf 5 juni zal deze... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: