Will & Grace krijgt vervolg - Actueel Cinema

   - 

Er komt een vervolg op de successerie Will & Grace. Dat meldt acteur Leslie Jordan. Hij speelt in de serie de rol van Beverly Leslie. Er komen tien nieuwe afleveringen vertelde hij tijdens een interview aan het radiostation KPBS in San Diego, zo weet AD.nl. Er gingen al een tijdje geruchten dat de comedyserie terug zou keren. 

NBC zond Will & Grace tussen 1998 en 2006 uit. In september verscheen er opeens een filmpje op YouTube waarin Will, Grace, Jack en Karen te zien waren. Het bleek te gaan om een verkiezingsspotje. De hernieuwde samenwerking zorgde voor allerlei geruchten. Vooral toen hoofdrolspeler Eric McCormack bekendmaakte dat de cast met NBC aan het onderhandelen was. De opnames voor de afleveringen starten in juli en de comedy zal vooral gaan over de Amerikaanse politiek, onthulde Megan Mullally, de actrice die in de rol van Karen kroop. Met Donald Trump als de nieuwe president kon de terugkeer van de comedyserie niet op een beter moment komen, liet ze zich tegenover PrideSource ontvallen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: