"Debbie Reynolds en Carrie Fisher worden waarschijnlijk samen begraven" - Actueel Cinema

   - 

De overleden Amerikaanse actrice Debbie Reynolds en haar dochter, Star Wars-actrice Carrie Fisher, zullen wellicht samen begraven worden. Dat heeft Todd Fisher, de zoon van Reynolds, laten weten aan New York Daily News. De 84-jarige actrice stierf woensdag (plaatselijke tijd), een dag na haar dochter.

 "Het is de wens van de familie om Debbie en Carrie samen te begraven, maar we bekijken momenteel of dit ook mogelijk is", verklaarde Todd Fisher aan de New Yorkse krant. "Ik denk dat het een passend eerbetoon is voor mijn moeder en zus." De familie overweegt om naast een intieme ceremonie een grotere uitvaartdienst te organiseren.

Debbie Fisher overleed afgelopen woensdag aan een beroerte, amper een dag nadat haar dochter Carrie Fisher op 60-jarige leeftijd overleed aan een hartaanval. "Ze wilde bij Carrie zijn", verklaarde Todd Fisher daarover aan Variety. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: